Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Therkelsen Maskin As importerer Ursus traktorer og redskaper. Og fra bagram, Sipma, Inter-tech og Zagroda

Ursusfabrikken produserte den første traktoren i 1957. Det produseres nå ca 15000 traktorer i året. I Norge ble det importert mange traktorer på -80 og -90 tallet, med mange fornøyde kunder. Ursus produserer også frontlastere, maskiner og redskaper.

Vi har erfaring med minipresser fra 1995 og selger i dag de Italienske minipresseutstyret fra Bagram (tidligere Wolagri). Vi har forskjellige løsninger på minipresseutstyr og modeller med høy kvalitet. 

I 20 år har vi solgt Agro Green Line rundballepresser (Agro 1200) og grassutstyr. Agro Green Line rundballepresser kommer i 3 varianter. Den gode gammle Agro 1200 har fått facelift og er nå enda mer populær enn før. Den heter nå Clasic 1210. Forøvrig kommer de 2 andre variantene som kuttepresser med ruller i kammeret, eller som variopresse med belter.

Vi har stort delelager.

Rolf Therkelsen er landbruksutannet og har lang erfaring i salg av traktor og landbruksutstyr. Var tidligere salgs- og markedssjef i Terra Maskiner AS. Har hatt agenturer i over 20 år.

I 2016 ble Ole Holt med i firmaet og Therkelsen Maskin AS flyttet til Komnesveien 305 i Hvittingfoss (Komngsberg Kommune). Ole er 4 genrasjons bonde og driver stort med storfe og hest. Ole har god erfaring med utstyr til grassproduksjon. 

Therkelsen Maskin As drives fra Komnes Gård og vi har testfelt for traktorer og redskap.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn